Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Afectacions per les obres Tub Verd a l'entorn de l'av. de Lluís Companys i la Porta Laietana - Actualització Fase III

Escoltar

Afectacions per les obres Tub Verd a l'entorn de l'av. de Lluís Companys i la Porta Laietana - Actualització Fase III

dijous 26 maig 2022

S’actualitzen les afectacions de la obra del Tub Verd a l’entorn de l’av. Lluis Comanys i la Porta Laietana:

 

La Fase II dels treballs (que actualment està en marxa) finalitzarà el proper 8 de juny.

 

La Fase III (1) dels treballs, començarà el proper dia 9 de juny i està previst que finalitzi el 23 de juny.

En aquesta fase, quedarà tallat l’accés a l’av. d’Ernest Lluch des de la Porta Laietana (el tall de trànsit serà a partir del 13 de juny). L’accés a la calçada Barcelona de l’av. d’Ernest Lluch es farà des del pg. de Marina, i quedarà en cul-de-sac.

 

Durant aquest Fase III, hi haurà dos talls puntuals nocturns:

 

  • Fase III (2) Nit del 21 de juny, entre les 20.00 i les 08.00 hores: Tall de la Porta Laietana, a l’alçada de la calçada Barcelona de l’av. d’Ernest Lluch. S’habilitarà el següent itinerari alternatiu:

Des de la Porta Laietana, desviament per la ctra. de Barcelona, c. de Caldes d'Estrac, pg. de Marina, av. d'Ernest Lluch, fins a recuperar la Porta Laietana.

La calçada central de la N-II (sentit Girona) quedarà tallada a l’alçada de la rotonda de les Hortes del Camí Ral, mentre que la calçada lateral de la N-II (sentit Girona) quedarà tallada a l’alçada del c. de Tordera.

 

  • Fase III (3) Nit a concretar entre la setmana del 20/06 i 27/06, entre les 20.00 i les 06.00 hores: Tall de la Porta Laietana, a l’alçada de l’av. de Lluís Companys. S’habilitarà el següent itinerari alternatiu:

Des de la Porta Laietana, desviament per l'av. de Lluís Companys, canvi de sentit a l'av. de Lluís Companys a l'alçada del c. de Roma, segui per l'av. de Lluís Companys fins a recuperar la Porta Laietana.

 

Finalment, la Fase III es tancarà amb una afectació de la part baixa de la calçada Barcelona (sentit baixada) de l’av. Lluís Companys (Fase III (4)), que romandrà tancada durant 7 dies, a partir del darrer tall nocturn. Aquest tall es farà efectiu a l’alçada del c. de Roma, vers on es desviaran els vehicles, que podran accedir a la Porta Laietana a través del Camí Ral.

El calendari d’afectacions de la Fase III (2), Fase III (3) i Fase III (4) s’actualitzarà els propers dies.