Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

468 infants d'entre 0 i 3 anys comencen el curs a les sis escoles bressol municipals

Escoltar

468 infants d'entre 0 i 3 anys comencen el curs a les sis escoles bressol municipals

Ahir, dilluns 8 de setembre, van començar el curs els 468 infants d'entre 0 i 3 anys que estan inscrits a les diferents escoles bressol gestionades per l'Institut Municipal d'Educació de Mataró (IME).

De les 468 places disponibles als sis centres de titularitat municipal, 273 han estat ocupades per nens i nenes nous, que abans no havien estat matriculats en aquestes escoles bressol.

Les sis escoles bressol que hi ha a la ciutat són: Cerdanyola, La Riereta, La Llàntia, Les Figueretes, Rocafonda i El Tabalet.

Reducció de 74 infants de la llista d'espera

Des que es va realitzar la preinscripció a les escoles bressol de l'IME, s'han produït dos reduccions de la llista d'espera, que ara és de 392 sol·licitants mentre al juliol era de 466.

La primera de la reduccions de la llista d'espera (46) s'ha produït a causa de les renúncies realitzades pels mateixos sol·licitants i, en segon lloc, s'han pogut incorporar 28 places que s'havien reservat per a infants amb possibles necessitats educatives especials i que no han estat ocupades durant l'inici de curs.

Reforç de l'inici de curs i consolidació del personal

L'Institut Municipal d'Educació ha programat un reforç per l'inici de curs tant pel que fa en hores d'atenció als infants com pel que fa al personal que s'hi destina.

Així, l'IME ha consolidat les places de 6 educadores a mitja jornada (una per cada escola bressol) amb l'objectiu de donar suport a cada un dels centres i oferir un millor servei i està previst que el personal que hi treballa en aquests centres docents hi destinin 1.750 hores de reforç més per facilitar l'adaptació dels infants.

Per altra banda, l'IME ha calculat ja que en el servei de menjador se serviran uns 504 àpats setmanals i ha rebut sol·licituds de 129 infants que volen acollir-se en algun moment o altre del dia al servei de permanències (1 hora abans de l'inici de l'escola o mitja hora més a les tardes).