Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la remodelació dels entorns de la plaça de Joan Fiveller

Escoltar

Comença la remodelació dels entorns de la plaça de Joan Fiveller

El Departament de Serveis Municipals i Manteniment de l'Ajuntament comença aquesta setmana les obres de remodelació dels entorns de la plaça de Joan Fiveller.

Les obres tenen com a objectiu condicionar els carrers i les voreres que envolten la plaça i han estat adjudicades a l'empresa Construccions Deumal. Els treballs tenen un pressupost de 198.400 euros i es realitzaran en un termini de dos mesos aproximadament.

La calçada dels carrers que envolten la plaça de Joan Fiveller és encara de llambordes de granit i les voreres estan malmeses pel pas del temps, així que l'Ajuntament va dissenyar el projecte d'obres per adequar les dues coses i millorar, conseqüentment, el pas dels vianants i el trànsit dels vehicles.

En què consisteixen les obres?

-Carrer d'Antoni Campmany, entre el carrer del Prat i de Floridablanca: demolició i reposició de voreres, demolició de llambordes i col·locació d'aglomerat asfàltic sobre llambordes.

-Carrer de Francisco de Rojas: col·locació d'aglomerat asfàltic sobre les llambordes, ampliació de la vorera de la banda de Girona i plantació d'arbres, i reposició de la vorera de la banda Barcelona.

-Plaça de Joan Fiveller (zona sud, est i nord): reposició de la vorera de la banda de mar de la zona sud de la plaça i demolició de les llambordes per a estendre la capa d'aglomerat asfàltic, asfaltat de la zona est i ampliació de la vorera de la banda de Girona amb plantació d'arbres, a la part nord de la plaça també es col·locarà asfalt sobre les llambordes existents.