Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament lliura les claus als 14 adjudicataris dels pisos de protecció oficial del carrer Colom

Escoltar

L'Ajuntament lliura les claus als 14 adjudicataris dels pisos de protecció oficial del carrer Colom

El president de l'empresa municipal d'Urbanisme PUMSA, Arcadi Vilert, el president de Prohabitatge Mataró, Genís Bargalló, i la regidora de Joventut, Alícia Romero, han lliurat avui les claus als 14 adjudicataris dels pisos de protecció oficial del carrer de Cristòfor Colom. Els 14 habitatges estan destinats als joves i són de lloguer amb un termini màxim de 5 anys.

L'edifici és una construcció que fa cantonada amb el carrer de Cristòfor Colom i el nou passatge de la Fragata de Mataró. Aquest passatge i els seus entorns s'han creat arran del Pla Especial Marina de Llevant.

L'immoble consta d'un soterrani, planta baixa, 3 plantes (de 4 pisos cadascuna) i àtic (amb dos pisos) i ha tingut un pressupost de 957.495 euros. El soterrani és un aparcament compartit amb els edificis de promoció privada del costat del qual 46 places pertanyen a l'empresa municipal PUMSA i que gestionarà l'empresa municipal de gestió de trànsit GINTRA. La constructora ha estat ACS proyectos, obras y construcciones.

Els pisos, que poden ser de 45 m2, 47,5 m2 o 53 m2, tenen distribuïdor, sala d'estar-menjador-cuina, bany i un dormitori. A la planta baixa s'hi troba una sala polivalent comunitària i a l'àtic la bugaderia i el terrat també comunitaris.

Quant al preu de lloguer, els adjudicataris hauran de pagar al mes un preu que va dels 143,10 euros als 151,05 euros a més dels 42 euros de comunitat.

Els 14 pisos es van adjudicar per sorteig públic davant notari el passat 23 d'abril. En total s'hi van presentar 144 sol.licituds.