Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Equip d'Atenció als Maltractaments de la Fundació Hospital atén 75 casos en els primers sis mesos

Escoltar

L'Equip d'Atenció als Maltractaments de la Fundació Hospital atén 75 casos en els primers sis mesos

L'Equip d'Atenció als Maltractaments de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha atès 75 casos durant els primers sis mesos de funcionament.

Des que es va posar en marxa aquest servei, les professionals que hi treballen han atès 51 casos de Mataró i 24 de la resta de la comarca.

L'Equip d'Atenció als Maltractaments va començar a funcionar el febrer d'aquest any i té la seva seu al carrer Sant Pelegrí, 3. Hi treballen tres professionals: una psicòloga, una treballadora social i una advocada.

Els serveis de la Fundació Hospital

La Fundació Hospital està sotmesa al Patronat de l'Ajuntament de Mataró i el seu objecte social és la promoció i la protecció de la salut i el suport, orientació i gestió de serveis, centres i establiments sanitaris, sociosanitaris i socials, públics o privats de Mataró o del Maresme.


La Fundació va signar un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme amb l'objectiu que tots els seus serveis i programes es puguin posar a disposició dels ajuntaments de la comarca per tal d'oferir-los als  ciutadans.