Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica promou una jornada de treball entre emprenedors

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica promou una jornada de treball entre emprenedors

Demà dijous tindrà lloc una jornada de reflexió i intercanvi d'experiències al voltant dels emprenedors promoguda per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM). La jornada s'emmarca en el programa l'@cceleradora d'empreses i en ella hi participaran els empresaris ubicats a la Incubadora d'empreses de base tecnològica de l'IMPEM i 10 emprenedors procedents d'Andorra. La Incubadora és un dels projectes que s'emmarca en el TecnoCampusMataró.

L'@cceleradora d'empreses és un programa integral orientat a enfortir i accelerar el procés de creixement d'empreses de base tecnològica, en el qual hi participen les empreses de la Incubadora i les que estan vinculades a aquestes. L'@cceleradora combina formació, consultoria i participació a través d'una plataforma digital.

El programa desenvolupa un conjunt d'activitats estructurades al voltant de quatre ecosistemes: consultoria, capital, comunitat i comunicació, que van definir els mateixos participants en una sessió de treball en la qual van identificar les seves necessitats com a emprenedors tecnològics.

La jornada de treball de demà consistirà en un intercanvi d'experiències entre els emprenedors de la Incubadora de l'IMPEM i els integrants del Taller d'emprenedors del Departament de la Societat de la Informació i projectes estratègics del Govern d'Andorra.

Programa de la jornada de treball

. Institut Municipal de Promoció Econòmica (carrer de Francisco Herrera, 70)

10h. Recepció als participants del Taller d'emprenedors del Govern d'Andorra i visita a les instal.lacions

. Oficines del Consorci del Port de Mataró (Port de Mataró)

11h. Presentació d'experiències dels empresaris de la Incubadora

12h. Presentació d'experiències dels emprenedors d'Andorra

13h.Emprenedor convidat: Paul Shelton, gerent d'empreses catalanes a Corea que parlarà sobre "El desafiament de la internacionalització"

14h. Dinar-col·loqui amb Enrique García: "La recerca de capital"

16h. Emprenedors: Francesc Robert, director del Taller d'emprenedors d'Andorra

17h. Emprendre en un entorn familiar: Salvador Tous, propietari de l'empresa TOUS

18h. Tancament de la jornada i conclusions.

Per altra banda, la Incubadora d'empreses i TecnoCampusMataró van rebre ahir la visita d'una agència d'innovació de Portugal i avui a la tarda ho farà el director general d'Icelands Technological Institute.