Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Educació proposa una seixantena de cursos per a adults en el programa 2003/04

Escoltar

L'Institut Municipal d'Educació proposa una seixantena de cursos per a adults en el programa 2003/04

L'Institut Municipal d'Educació ha posat en marxa els nous cursos per a adults 2003-2004. A partir d'avui dimecres, 3 de setembre, i fins al proper 12 de setembre, els interessants podran inscriure's i triar entre una seixantena de cursos diferents.

El programa 2003-2004 de cursos per a adults comprèn les següents modalitats i que sumen un total de 1.350 places:

. Formació bàsica: 295 places

. Formació en noves tecnologies: 180 places

. Formació per al món laboral: 90 places

. Gestió administrativa: 60 places

. Formació per al lleure: 285 places

. Aula de música tradicional: 170 places

. Taller de gravat calcogràfic: 30 places

. Monogràfics a Can Palauet: 240 places

L'Institut Municipal d'Educació ha editat una guia amb tota l'oferta formativa municipal que s'impartirà a: l'Escola d'Adults Municipal Can Noè, IES Miquel Biada, IES Damià Campeny, Centre Cívic Cerdanyola, Centre Cívic Molins, Centre Cívic Rocafonda, al carrer de Josep Monserrat Cuadrada 43 i a Can Palauet.

També s'hi afegeix l'oferta de: l' Escola d'Adults Alarona, Escola d'Adults Els Tarongers, Centre de Normalització Lingüística, Escola Oficial d'Idiomes del Maresme, Associació de Veïns Camí de la Serra, Associació de Veïns Peramàs-Les Esmandies, Associació de Veïns La Llàntia, Associació de Veïns Les Santes-Escorxador, Associació de Veïns Pla d'en Boet, Associació de Veïns Rocafonda-L'Esperança-Ciutat Jardí i al Foment Mataroní.

D'aquesta guia se n'han encartat 32.500 exemplars en una publicació setmanal gratuïta de la ciutat i 2.500 més s'han distribuït en els centres cívics del municipi i a les oficines d'atenció ciutadana.

On cal inscriure's?

La inscripció es pot fer a les oficines d'atenció ciutadana, a l'Escola d'Adults Can Noè, als Centres Cívics de Molins, Pla d'en Boet i Cirera, al web municipal  i al 010.