Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un curs de disseny de pàgines web acosta Internet a les entitats

Escoltar

Un curs de disseny de pàgines web acosta Internet a les entitats

L'Agència Municipal de Suport a l'Associacionisme de la regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat per segon any consecutiu el curs de Disseny de pàgines web per a entitats.

El curs, que té una durada de 30 hores, es fa tots els dimarts i dijous des del passat 14 d'octubre i fins al 2 de desembre a l'Escola Universitària Politècnica amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de la iniciativa és reflexionar sobre com els serveis que ofereix Internet poden facilitar i potenciar les activitats i la comunicació de les associacions, així com també crear i mantenir una pàgina web per a l'entitat.

Al curs hi assisteixen 26 responsables i dinamitzadors de 24 associacions d'àmbits tan diversos com la cultura, veïns, gent gran, educatius, sòciosanitari, econòmic i de la immigració.

Disseny de pàgines web per a entitats és un dels programes de formació que organitza l'Agència Municipal de Suport a l'Associacionisme, entre els quals hi ha també el Curs per a la millora de la gestió o els Tallers sobre l'impost de societats.