Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tram de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch tindrà nou enllumenat públic

Escoltar

Un tram de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch tindrà nou enllumenat públic

El Departament de Serveis Municipals i Manteniment de l'Ajuntament ha començat aquesta setmana la reforma de l'enllumenat públic de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, entre el carrer de Pompeu Fabra i el carrer de la Gatassa.

La reforma de l'enllumenat públic la porta a terme l'empresa Electricitat Boquet amb un pressupost de 114.790 euros i està previst que tinguin una durada aproximada de tres mesos.

Descripció de la instal.lació

La nova instal·lació consistirà en al substitució dels punts de llum actuals que estan sobre bàculs per uns bàculs dobles amb llumeneres asimètriques de vapor de sodi altra pressió de 150 W.

En total es col·locaran 41 columnes de 9 m amb braç d'1,60 m d'altura i dues columnes troncocòniques d'11 metres amb dos projectors de 150 W a la plaça de Rosa Sabater i a la plaça-pàrquing situada al costat de la plaça de Rafael Casanova.

Els nous punts de llum s'alimentaran de dos quadres elèctrics de comandament i maniobra ja existents en la zona. L'alimentació de les columnes serà soterrada a una profunditat de 50 cm a la vorera i de 80 cm en els passos de carrer.

Com a mesures de protecció es prenen totes aquelles que indica la normativa contra contactes elèctrics directes i indirectes i contra sobrecàrregues i curtcircuïts.

Aquest enllumenat disposarà de reducció de flux per doble nivell per tal d'aconseguir estalvi energètic i s'ajusta a la normativa de la Generalitat de Catalunya sobre contaminació lumínica.