Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una prova d'orientació urbana mostrarà als participants diferents racons de la ciutat

Escoltar

Una prova d'orientació urbana mostrarà als participants diferents racons de la ciutat

La presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Alícia Romero, ha presentat avui en roda de premsa "Una aventura a la teva ciutat". Aquesta iniciativa, que tindrà lloc el diumenge 30 de novembre, és una prova d'orientació urbana no competitiva organitzada per Speakers Bureau, patrocinada per Fiatc Assegurances i que compta amb la col.laboració del Patronat Municipal d'Esports.

La prova, que començarà al Nou Parc Central a les 11 h i finalitzarà a les 14 h, consistirà en què els equips formats per un màxim de 4 persones hauran de localitzar sis balises que es trobaran en sis punts de control amagats i situats en diferents llocs importants de la ciutat.

A la sortida s'entregarà un plànol on hi seran senyalitzats 6 punts amb un cercle, una brúixola i una targeta de control. Seguidament els equips podran triar el recorregut que creguin convenient amb la finalitat de trobar les sis balises en els sis punts de control. En aquests controls es donarà informació de la ciutat.

A la prova hi podran participar un màxim de 250 equips. La inscripció és gratuïta i podran participar-hi persones de totes les edats, els menors de 12 anys però hauran d'anar acompanyats d'un adult.

El recorregut i la prova comptarà amb la direcció tècnica de l'equip eXtrem Team, bicampió de la Copa del Món d'esports d'aventura.

Tots els participants rebran un premi i se sortejarà un ordinador Pentium 4 entre tots els participants que hagin finalitzat la prova. També s'obsequiarà amb un ordinador al col.legi amb major número d'alumnes participants.

Les inscripcions es poden fer a Beltran Correduria d'Assegurances, al telèfon 93 796 16 66, o de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 19 h a les mateixes oficines, també es poden fer on line a les webs WWW.gestoriabeltran/com i www.fiatc.es o el mateix dia de la prova.