Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

19 estudiants alemanys arriben a Mataró per un intercanvi escolar amb l'IES Alexandre Satorras

Escoltar

19 estudiants alemanys arriben a Mataró per un intercanvi escolar amb l'IES Alexandre Satorras

Avui dimecres, 4 de febrer, han arribat a la ciutat 19 alumnes de l'Europaschule de Colònia (Alemanya). Els estudiants alemanys formen part d'un programa d'intercanvi cultural i lingüístic que es porta a terme amb l'IES Alexandre Satorras.

Els alumnes de les dues escoles han estat rebuts per l'alcalde a les 14 h al Saló de Sessions de l'Ajuntament.

L'intercanvi, que és la primera vegada que es fa amb aquesta escola alemanya, va començar el passat novembre (del 18 al 26) quan 19 alumnes de 4t d'ESO de l'institut mataroní van anar a Colònia. Abans, però, els dos grups d'estudiants van anar mantenint contacte al llarg de tot l'estiu a través del correu electrònic.

A més de conviure amb les famílies i assistir a classe, els alumnes de Mataró van poder visitar la ciutat i fer diferents excursions per veure el curs del Rhin.

Ara és a Mataró a qui li toca el torn. Del 4 al 9 de febrer els estudiants alemanys compartiran família i escola amb els mataronins i a més aprofitaran per visitar la ciutat de Barcelona i el proper dilluns faran una excursió tots plegats a Montserrat.

L'intercanvi cultural i lingüístic es basa en compartir i mostrar la diversitat cultural de les dues ciutats utilitzant com a mitjà de comunicació la llengua anglesa.