Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la XVI edició de la Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa

Escoltar

Arriba la XVI edició de la Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa

El proper diumenge, 3 d'octubre, tindrà lloc a la plaça Gran la XVI edició de la Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa de Mataró i el Maresme.

Aquesta fira mercat, que està oberta al públic entre les 10.30 i les 14 hores, està organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i el Centre Atlètic Laietània.

A l'edició d'enguany està prevista l'assistència d'uns vint expositors provinents de diferents comarques catalanes que oferiran una gran varietat de productes com ara rajoles antigues, ceràmica catalana o llibres especialitzats.

Entre els expositors es comptarà amb la presència de l'Associació Catalana de Ceràmica Decorada i Terrissa així com el Museu del Càntir d'Argentona.

Com ja és tradicional, durant la celebració de la fira es posarà a la venda la rajola commemorativa d'aquesta edició i, al mateix temps, es farà un sorteig de peces cedides pels expositors.

La fira s'ha consolidat com un important punt de compra venda i bescanvi entre professionals, col·leccionistes i públic en general.