Can Palauet acull una mostra conjunta de dues exposicions col.lectives de joves creadors

La sala d'exposicions de Can Palauet a partir d'avui acollirà en una mostra conjunta dues exposicions col.lectives, "Thambos 5" i "Transart 4" , que mostren el panorama artístic contemporani de Catalunya. Els artistes de les dues iniciatives, que es podran veure fins al 9 de maig, són joves creadors de les arts visuals i de la literatura.

"Thambos 5"

Aquesta mostra anual és la cinquena proposta d'H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic i està formada per obres de 6 artistes vinculats amb la ciutat de Vic i la comarca. L'objectiu d'aquesta proposta és difondre la panoràmica creativa de la zona.

Els artistes escollits en aquesta edició manifesten de manera majoritària l'interès per la imatge reproduïda mitjançant sistemes mecànics: la fotografia i el vídeo, tot i que també hi apareixen els suports i formats més tradicionals.

"Thambos 5" compta amb el suport de l'Oficina de Difusí Artística de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

"Transart 4"

Transart 4 és una coproducció biennal del Museu de l'Empordà (Figueres) i el Centre Cultural la Mercè (Girona). A la mostra hi ha 10 binomis d'escriptors i artistes visuals.

La idea originària de Transart, que va néixer el 1997, és cercar artistes inèdits i talents creatius en el terreny de les arts visuals i la literatura de Girona i Figueres i els seus entorns.

La mostra compagina els artistes visuals que juguem amb un espai de lliure exhibició i els escriptors, que tenen com a suport la cartel.la de la sala d'exposicions.