Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carlinhos Brown, demà al Sarau de Les Santes

Escoltar

Carlinhos Brown, demà al Sarau de Les Santes

Carlinhos Brown oferirà un concert demà en el marc de Les Santes, la Festa Major de Mataró.

L'actuació tindrà lloc a partir de les 01:15 hores de la matinada al popularment conegut com El Sarau, que es desenvolupa a tot el passeig Marítim després del Castell de Focs Artificials.

L'escenari habilitat per l'actuació, que quedarà situat al costat de l'espigó de la platja del Varador, el faran servir també prèviament el grup Nass Marrakech, que comencen a tocar a les 23.30 hores. Els assistents no han de pagar cap entrada, donat que les actuacions musicals del Sarau són totes gratuïtes i a l'aire lliure.

Carlinhos Brown i el seu grup portaran una selecció del seu darrer treball "Candyall Beat" i del millor de la seva discografia: "Alfagamabetizado"(1996), "Omelete Man"( 1998), "Bahia do Mundo, Mito y Verdade"(2001), "Carlinhos Brown es Carlito Marrón"(2003).

Aquest artista, nascut a l'estat de Bahía al Brasil, va començar les serves primeres passes musicals dins el moviment anomenat tropicalista. No obstant, Carlinhos ha sabut barrejar els ritmes afro-brasilers i la música pop i erigir-se un nom únic en el panorama musical internacional. Ha treballat amb gent com Caetano Veloso, Joao Gilberto, Daniela Mercury i, fins i tot, la banda de música heavy Sepultura. Una de les actuacions que més renom li ha donat a l'Estat va ser la Carnabalona, una rua musical organitzada a Barcelona pel Fòrum de les Cultures Barcelona 2004.

Carlinhos Brown Tour Party Summer 2004

Carlinhos Brown- artista

Ana Oliveira- Corus

Paulo Caldas- Corus

Léo Bit Bit- Percussionista

Boghan Costa- Percussionista

Marquinhos- Percussionista

Élber- Percussionista

Jaguar- Guitarra

Toni Duarte- Baix

Mikael Mutti- Teclats