Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu de Mataró exhibirà 40 aranyes gegants vives

Escoltar

El Museu de Mataró exhibirà 40 aranyes gegants vives

El Museu de Mataró exhibirà durant un mes 40 aranyes gegants vives. Les aranyes formen part de l'exposició "Taràntules en acció..." i es podran veure fins al 6 de juny.

"Taràntules en acció..." és una exposició de l'obra social de Caja Madrid i està realitzada per l'empresa Microfauna exposiciones, el comissari de la mostra és Pedro Velasco.

Les aranyes, que s'exhibeixen en terraris que reprodueixen el seu hàbitat natural, són de les espècies més espectaculars que existeixen i procedeixen de totes les zones tropicals del planeta, algunes d'elles fins i tot són verinoses. Tots els exemplars de la mostra són nascuts en captivitat. Algunes de les aranyes exhibides tenen 20 cm de diàmetre i es poden alimentar de cries d'ocell, petits rèptils i rosegadors.

A més dels terraris amb els animals, l'exposició es complementarà amb imatges de vídeo que expliquen els hàbits i costum de les taràntules, la seva morfologia, la manera com s'alimenten, com construeixen els nius i fan les terenyines, la reproducció i la perillositat dels seus verins i mossegades.

El Museu de Mataró (El Carreró, 17-19) està obert de dimarts a divendres de 18 a 21 h i els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h i de 18 a 21 h.

Es faran visites escolars i de grups de dimarts a divendres de 9 a 14 h.