Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa de Les Santes 2004 presenta novetats en la nit eròtica, una mascletà al Parc Central i Carlinhos Brown

Escoltar

El programa de Les Santes 2004 presenta novetats en la nit eròtica, una mascletà al Parc Central i Carlinhos Brown

El president del Patronat de Cultura, Jaume Graupera, ha presentat avui el programa oficial de la Festa Major de Mataró, Les Santes 2004, a més del tradicional cartell.

Les festes de Les Santes han estat organitzades pel Patronat Municipal de Cultura, la Comissió de la Festa Major i el Patronat Municipal d'Esports a més de diferents entitats de la ciutat.

El cartell ha estat dissenyat per l'artista mataroní Iago Vilamanyà i reprodueix dues figures femenines, que representen les santes Juliana i Semproniana, recolzades en un altre cartell on hi ha els números de l'1 al 15 en grafia romana. El XV simbolitza una de les nits més emblemàtiques de la festa: el desvetllament bellugós i la seva pujada i baixada per La Riera cantant fins arribar al número 15. El disseny de tots els elements editats de Les Santes és de Jordi Cuyàs.

Un dels actes a destacar de les festes d'aquest any és el concert que oferirà Carlinhos Brown a la platja del Varador després dels focs artificials, el dia 27 de juliol. L'obra de teatre de Les Santes 2004 serà l'obra d'Els Joglars "El retablo de las maravillas".

També a destacar les activitats que es desenvoluparan al llarg de la Nit Eròtica, el dimecres 28 de juliol, on es projectaran curts eròtics i es llegiran contes eròtics en diferents indrets. Com a novetat d'aquest any, qui ho vulgui podrà participar-hi enviant els seus propis relats eròtics al Patronat Municipal de Cultura que seran llegits en el transcurs de la nit pel grup Es-Tres produccions.

Les Santes 2004 es clouran per primera vegada el dijous 29 amb una mascletà.

Per veure el programa de les Santes podeu consultar el següent enllaç: Programa de Les Santes 2004