Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web de l'Ajuntament obre un espai que ofereix dades estadístiques actualitzades sobre la ciutat

Escoltar

El web de l'Ajuntament obre un espai que ofereix dades estadístiques actualitzades sobre la ciutat

El Servei d'Estudis i Planificació de l'Ajuntament ha elaborat "Mataró en xifres", un nou apartat del web municipal dedicat a aportar dades estadístiques permanentment actualitzades sobre Mataró, com ara el nombre de turismes matriculats, el preu del m2 d'habitatge, tant nou com de segona mà o el grau d'ocupació hotelera. El nou espai és accessible des del web municipal a la pestanya La Ciutat >Qui Som.

"Mataró en xifres" disposa de 73 indicadors distribuïts en 12 àmbits, els de geografia i territori, població, consum, habitatge, activitat, principals sectors econòmics, ocupació, transport, mobilitat i accessibilitat, participació electoral, ensenyament, hoteleria i turisme i societat de la informació.

De cada indicador se n'adjunta la descripció, les unitats de mesura, la font que proporciona la dada i una sèrie d'enllaços relacionats amb l'indicador.

A més, "Mataró en xifres" ofereix la possibilitat d'accedir a les sèries històriques de la major part dels indicadors clicant sobre les mateixes dades de la taula.

En els propers mesos està previst ampliar el nombre d'apartats i d'indicadors que conformen "Mataró en xifres".