Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 15.000 exemplars de la guia turística "Mataró, ciutat oberta" s'esgoten en 6 mesos

Escoltar

Els 15.000 exemplars de la guia turística "Mataró, ciutat oberta" s'esgoten en 6 mesos

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ha reeditat 10.000 nous exemplars de la guia "Mataró, ciutat oberta", que va ser dissenyada com a material de promoció i difusió dels principals atractius turístics locals.

La primera tirada d'aquesta guia, de la qual s'havien fet inicialment 15.000 exemplars, s'ha esgotat en els primers 6 mesos.

"Mataró, ciutat oberta" és de distribució gratuïta i té un format desplegable. Actualment, pot trobar-se a 33 punts de distribució per tota la ciutat. A banda de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, dels 5 centres cívics i d'altres equipaments municipals, també es distribueix a allotjaments (hotels, hostal, càmping, alberg), cines, benzineres i d'altres establiments amb gran afluència de públic. Per convertir-se en punt de distribució, només cal sol·licitar-ho a l'IMPEM.

L'objectiu d'aquesta publicació és que els visitants del municipi rebin una primera informació de tot el que es pot trobar a la ciutat. En ella hi ha un plànol amb carrers de referència on s'hi localitzen els equipaments i llocs d'interès cultural, les zones comercials, els allotjaments, punts d'informació o serveis generals (hospitals i cossos de seguretat, entre d'altres) i també s'inclou informació sobre la Festa Major, les fires i les jornades gastronòmiques.

La guia té com a imatge de portada la Venus d'Iluro i la de Laia l'Arquera a la contraportada, conté els textos en 6 llengües (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià i s'han fet també una versió digital al web de l'Ajuntament.