Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els mataronins podran participar en el "Mulla't per l'esclerosi múltiple" en tres piscines i tres dies diferents

Escoltar

Els mataronins podran participar en el "Mulla't per l'esclerosi múltiple" en tres piscines i tres dies diferents

La presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Alícia Romero, ha presentat avui la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" que es farà a Catalunya i a diferents ciutats de l'Estat espanyol el proper 11 de juliol. Mataró, però, també ho farà els dies 3 i 10 de juliol en el Centre Natació Mataró i a la Piscina Municipal, respectivament i el dia 11 al Centre Atlètic Laietània.

La campanya "Mulla't" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a tot l'Estat i 4.000 a Catalunya. L'objectiu és promoure la participació ciutadana i alhora recaptar fons per tal de poder crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia.

Els participants en la campanya el que hauran de fer és mullar-se, és a dir, nedar i els metres seran comptabilitzats, també es podran fer aportacions econòmiques i comprar diferents materials que es posen a la venda a les instal·lacions col·laboradores: samarretes, tovalloles o gorres, entre d'altres.

A cada instal·lació s'organitzen paral·lelament diferents activitats lúdiques, culturals i esportives que donen un to més festiu a la jornada.

Enguany hi participen 600 piscines de Catalunya i 250 de la resta de l'Estat espanyol.

Mulla't a la Piscina municipal

La Piscina municipal celebrarà el "Mulla't" el proper dissabte 10 de juliol coincidint amb la celebració d'una nova edició de la Festa de l'usuari. El centre compta amb la col·laboració de Voluntaris pel Futur.

La piscina, que estarà oberta de 9 a 14 h, ha programat diferents activitats:

. 10.00-11.00 h: activitat lliure per a infants i adults

. 11.00-13.00 h: bateig d'immersió (amb la col·laboració de la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques, SPAS)

. 12.30-13.30 h: Volei a la piscina petita.

Al llarg de tot el matí, hi haurà una tómbola amb obsequis cedits per diferents col·laboradors i el que es recapti es destinarà a la campanya per a l'esclerosi múltiple.

Nedar al Centre Natació Mataró

El Centre Natació Mataró celebrarà la jornada del "Mulla't" el dissabte 3 de juliol. Al llarg de 12 hores el centre esportiu oferirà diferents activitats:

. 09.00 h: coet de sortida

. 12.00 h: submarinisme amb l'SPAS

. 13.00 h: aiguagim amb Donasport

. 13.30 h: submarinisme amb l'SPAS

. 21.00 h: final de la diada

Centre Atlètic Laietània

Els socis del Centre Atlètic Laietània podran gaudir de la festa del "Mulla't" el diumenge 11 de juliol de les 10 fins a les 14 h. Com a activitat els que ho vulguin podran fer una bateig d'immersió.

Donacions per a la campanya

A més de la participació activa nedant a la piscina més propera, es pot col·laborar amb la lluita contra l'esclerosi múltiple fent donatius o comprant qualsevol dels productes promocionals de la campanya:

. Comprant material de la campanya a través de la pàgina  www.fem.es, en l'apartat del Mulla't.

. Donatiu al compte 2100-0921-81-0200093391, a través de qualsevol oficina de "la Caixa", terminals ServiCaixa o www.lacaixa.es/solidaritat.

. Si és client de "la Caixa", també es pot ajudar donant els Punts Estrella a qualsevol oficina de "la Caixa", al telèfon 902 486 486, terminals ServiCaixa o www.lacaixa.es/solidaritat.

. I perquè els amics i familiars també es mullin, es pot enviar una postal solidària des de www.lacaixa.es/solidaritat.

L'any passat hi van col·laborar 800 piscines i 81.000 persones van participar-hi.