Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis a les millors Iniciatives Empresarials de la Diputació compten amb 11 candidatures de l'IMPEM

Escoltar

Els Premis a les millors Iniciatives Empresarials de la Diputació compten amb 11 candidatures de l'IMPEM

Demà dimarts, 20 de juliol, s'entregaran els Premis a les millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona. L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha presentat 11 candidats entre empreses que formen part de la Incubadora i altres que han passat pel Servei d'Empresa. L'acte es farà al Teatre Monumental (La Riera, 169) a les 19 h.

Aquestes 11 empreses locals participen en alguna de les 6 categories en què es divideixen els premis:

-         Premi a la millor iniciativa empresarial dotat  amb 9.000 euros

-         Premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones dotat amb 7.500 euros. Per part local participen Celltrad, Sics Auditores Informáticos, Etnika-art tribal i Sad Suport

-         Premi a la iniciativa empresarial més innovadora dotat amb 6.000 euros. Els candidats de l'IMPEM són Fibranet NSP, Solbed Bio-inspired Solutions, Wapaa Mobile Software, Tecnogis i Kasonux Systems

-         Premi a la iniciativa empresarial amb major respecte a les bones pràctiques contractuals en matèria laboral, dotat amb 6.000 euros. L'única empresa local que participa és Depiline Center.

-         Premi a la iniciativa empresarial amb el millor sistema de gestió de la qualitat, dotat amb 6.000 euros

-         Premi a la iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient dotat amb 6.000 euros, amb la mataronina Solar Maresme.

En edicions anteriors, l'IMPEM va obtenir el reconeixement per a dos projectes empresarials assessorats pel Servei d'Empresa. L'any 2002, Tinytronic va ser guardonat amb el Premi a la Iniciativa empresarial més innovadora i, l'any passat, la Residència Can Boada va rebre el premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones.

Els objectius d'aquesta cinquena edició dels pemis són:

-         Premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides de l'àmbit local.

-         Estimular el desenvolupament endogen dels municipis de l'àmbit territorial de la Diputació de Barcelona fomentant la creació de noves empreses vinculades al seu entorn local.

-         Distingir les iniciatives empresarials que aportin una major creació i qualitat d'ocupació, més respectuoses amb el medi ambient, més innovadores i amb els millors sistemes de gestió de la qualitat.

-         Reconèixer la labor de suport i assessorament a l'activitat empresarial duta a terme pels ens locals.