Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En Robafaves serà nomenat casteller número 1.000 durant la Diada Castellera de Les Santes

Escoltar

En Robafaves serà nomenat casteller número 1.000 durant la Diada Castellera de Les Santes

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró nomenarà el gegant Robafaves casteller número 1.000. L'acte es farà en el transcurs de la Diada Castellera que tindrà lloc el proper diumenge 25 de juliol en el marc de la Festa Major de la ciutat, Les Santes.

Així, l'acte s'iniciarà a les 11.15 h a la plaça dels Bous amb una cercavila amb totes les colles castelleres: els Castellers de Vilafranca, els Castellers de Lleida i la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. Després de la plaça dels Bous el recorregut seguirà per la Muralla de la Presó, la Muralla del Tigre, el carrer de Sant Josep i La Riera.

Quan la cercavila es trobi davant l'Ajuntament s'afegiran a la festa la família Robafaves, i tots plegats acabaran el recorregut de la cercavila a la plaça de Santa Anna.

Aproximadament cap a les 11.45 h, davant de l'Església de Santa Anna es farà entrega del diploma de "Casteller número 1.000" a Robafaves i també se l'obsequiarà amb un mocador casteller. Tot seguit hi haurà el ball dels gegants.

A les 12 h s'iniciarà la Diada Castellera i la família Robafaves tornarà a l'Ajuntament una vegada les colles hagin fets els pilars de comiat.

D'aquesta manera la colla castellera vol celebrar que ja són 1.000 els socis que formen part de la colla.