Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament amplia el número de places del curs de monitors de temps lliure

Escoltar

L'Ajuntament amplia el número de places del curs de monitors de temps lliure

El Servei de Joventut de l'Ajuntament ha decidit ampliar les places del curs de monitors de temps lliure arran de la gran demanda formulada durant el període d'inscripció, que finalment estarà obert fins el 3 de març.

El curs, que està dirigit als joves majors de 18 anys que vulguin treballar en un centre de lleure com a monitors d'infants i/o joves, disposarà de 50 places, el doble de les que inicialment es van preveure.

El curs, que l'imparteix l'empresa El sol, comporta 100 hores teòriques i 175 hores de pràctiques. Al final de les classes s'haurà de presentar un treball-memòria de l'acció educativa que s'hagi portat a terme en aquest període.

El contingut seran temes com la psicologia a l'esplai; característiques generals de la persona; psicologia evolutiva i observació; el medi social, característiques i repercussions o la cultura i els valors, entre d'altres.

El curs es portarà a terme entre març i abril en el Casal de Joves € SIDRAL i té un preu de 90 euros per als que formin part de l'ESPLAC (Esplais Catalans) o de l'ACJ (associació de Casals de Joves), de 135 euros per als membres d'entitats de lleure infantil i juvenil de Mataró, i de 160 per la resta.