Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament amplia l'horari i capacitat de les sales d'estudi en període d'exàmens

Escoltar

L'Ajuntament amplia l'horari i capacitat de les sales d'estudi en període d'exàmens

El Servei de Joventut ha ampliat l'horari i la capacitat de la sala d'estudi del Casal de Joves de la plaça Espanya amb l'objectiu de millorar el servei durant l'època d'exàmens finals.

A banda de la sala d'estudi que ja existia, que tenia capacitat per a 28 persones, s'ha condicionat també la sala d'actes de la primera planta amb escriptoris i cadires per tal que els estudiants disposin d'un espai per estudiar. En definitiva, les noves sales d'estudi, que estaran en funcionament entre l'1 de juny i el 4 de juliol, tindran capacitat per a un centenar de persones.

L'accés és lliure i gratuït i el nou horari, que s'amplia bàsicament a les matinades (abans fins a les 23 h) és el següent:

De dilluns a divendres, de 9 a 15 hores i de 17.15 a 1 de la matinada.

Dissabtes, de 9 a 14 i de 15.30 a 3 de la matinada.

Diumenges, de 9 a 15 hores.

Per altra banda, el Servei de Joventut ofereix també la possibilitat als estudiants de fer servir els ordinadors que hi ha situats a la sala de viatgeteca (situada a la primera planta), per tal de poder treballar amb els programes ofimàtics o d'accedir i fer recerques a Internet per complimentar els seus estudis. La disponibilitat dels ordinadors durant els matins només està subjecta a que no estiguin ocupats pels cursets gratuïts d'Internet que realitza l'Ajuntament.