Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament ampliarà el casal de gent gran de Cerdanyola

Escoltar

L'Ajuntament ampliarà el casal de gent gran de Cerdanyola

La junta de govern local va aprovar ahir el projecte d'ampliació del casal de la gent gran de Cerdanyola, situat al conegut com a Centre Cívic de Can Morros.

L'ampliació consisteix en fer una construcció de 83 m2 que ocuparà part del pati que el casal té cap a la plaça. Aquesta construcció tindrà la façana principal a la plaça i les dues façanes laterals seran vidriades. El nou volum s'annexionarà al casal ja existent a través de l'ampliació del lluernari existent, de manera que s'aconseguirà una millor il·luminació natural del recinte. En aquesta zona de connexió es on se situarà el nou magatzem. S'ampliarà la calefacció per donar el màxim confort a aquest nou espai.

Les obres suposaran també una millora de les condicions d'accessibilitat i dels lavabos per als usuaris. En primer lloc, es canviarà el paviment exterior d'accés al casal i se substituirà el graó existent per una rampa.

Pel que fa als lavabos, els que existeixen actualment es destinaran només a lavabos per a dones i on ara està situat el magatzem s'hi construiran els lavabos per als homes.

Les obres tenen un pressupost de 196.689 euros i està previst que es puguin realitzar en 5 mesos.

Abans no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.

Per altra banda, el projecte inclou una petita actuació a un altre dels edificis que hi ha a Can Morros: el casal de joves. La porta existent es canviarà per dos tancaments: un d'interior amb fusteria d'alumini i vidre i, un d'exterior, amb xapa metàl·lica.