Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament estrena un nou espai Web amb informació sobre els recursos i serveis per a la gent gran

Escoltar

L'Ajuntament estrena un nou espai Web amb informació sobre els recursos i serveis per a la gent gran

Avui, dijous 10 d'abril, s'ha donat a conèixer el Web de la gent gran, amb el qual el web municipal estrena un espai dedicat específicament a la gent gran, amb informació sobre tots els serveis que els majors de 65 anys poden trobar a la ciutat. S'hi pot accedir directament a través de l'adreça http://www.gentgran.mataro.org, o bé a través de la plana principal del web de l'Ajuntament.

El nou web ha estat presentat aquest matí al Consell municipal de la Gent Gran com un espai que recull tota la informació de laciutat útil tant directament per a la gent gran com per totes aquells que tenen al seu càrrec els més grans. Al nou espai web es pot trobar l'ampli ventall de serveis adreçats a la millora de les condicions de vida dels ciutadans, tant a nivell social com sanitari.

Aquesta iniciativa a Internet és un complement de l'Agència d'atenció a la gent gran i a les persones amb dependència  que va posar en marxa l'Ajuntament a principis d'any.

El nou espai web incorpora informació municipal i d'altres organismes, tant públics com privats, i permet als usuaris accedir a les opcions de tràmits a Internet de l'Ajuntament on es poden trobar la informació de cada servei, així com fer la primera sol·licitud de tots aquells que són competència municipal, o bé descarregar els formularis d'altres administracions.

Estructura de la informació

L'estructura d'aquest espai web incorpora un apartat destinat a:

  • El Consell Municipal de la Gent Gran, el Pla Integral de la Gent gran i tot el que s'impulsa des de l'Ajuntament per a la gent gan; les publicacions i documents municipals, les ordres del dia i actes del Consell, etc.
  • Els Recursos i serveis, que incorpora les seccions d'oci i turisme, socials, sanitaris, sociosanitaris i mort i supervivència. Inclou un ampli ventall d'informacions, que van des de com accedir als programes de termalisme social o quins són els recursos socials i sanitaris disponibles a la ciutat.
  • L'agenda d'activitats cultural i ciutadana
  • El voluntariat, apartat que està pensat per oferir a l'usuari la informació sobre com pot col·laborar amb la societat aportant el seu esforç i el seu temps.

Webs temàtiques

Amb el nou espai a Internet per a la gent gran, el web de l'Ajuntament modifica la seva estructura, incorporant l'apartat de "Webs temàtiques" en el qual en aquest primer moment es pot trobar l'espai d' Empresa i Ocupació i la Web de la gent gran, i molt properament s'afegiran els webs de les entitats, del Pla Integral de Rocafonda - El Palau i dels joves, entre d'altres.