Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i l'SPAS signen un nou conveni per continuar col·laborant en el projecte de conservació de l'alguer

Escoltar

L'Ajuntament i l'SPAS signen un nou conveni per continuar col·laborant en el projecte de conservació de l'alguer

L'Ajuntament i la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS) han signat un nou conveni de col·laboració, que tindrà una durada fins al 31 de desembre. L'ajut econòmic que donarà l'Ajuntament a l'SPAS, de 2.550 euros, estarà destinat a l'estudi de l'evolució de la posidònia oceànica, a fer conferències divulgatives i a l'activitat escolar "Matins al mar".

L'SPAS és una de les entitats implicades en el Projecte d'estudi i difusió de l'alguer de Mataró, iniciat l'any 1997, per tal de fer recerca sobre la posidònia oceànica a Mataró, i difondre la importància d'aquest ecosistema. L'SPAS aporta a aquest projecte la coordinació dels submarinistes voluntaris, el suport logístic, la informació sobre els fons marins de Mataró i el seguiment fotogràfic, així com l'aportació de tota mena de material gràfic.

En el marc de l'acord a què van arribar la passada primavera l'Ajuntament i el Fòrum de les Cultures 2004, per tal de donar difusió a aquest estudi, l'Ajuntament ha cregut convenient oficialitzar-ho a través d'un conveni de col.laboració amb l'SPAS.