Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza un curs de monitors de temps lliure

Escoltar

L'Ajuntament organitza un curs de monitors de temps lliure

El Servei de Joventut ha programat per als mesos de març i abril el Curs de monitors de temps lliure. El curs està dirigit als joves, majors de 18 anys, que vulguin treballar en un centre de lleure com a monitors d'infants i/o joves.

Aquesta iniciativa, que abans s'organitzava des de l'Institut Municipal d'Educació (IME), començarà la inscripció el proper dilluns 16 de febrer. Els tres primers dies, 16, 17 i 18 de febrer, només es podran inscriure els membres d'entitats de lleure infantil i juvenil de Mataró i joves de la ciutat. Fins al 27 de febrer hi podran accedir els interessats d'altres poblacions.

El curs, que l'imparteix l'empresa El sol, comporta 100 hores teòriques i 175 hores de pràctiques. Al final de les classes s'haurà de presentar un treball-memòria de l'acció educativa que s'hagi portat a terme en aquest període.

El contingut seran temes com la psicologia a l'esplai; característiques generals de la persona; psicologia evolutiva i observació; el medi social, característiques i repercussions o la cultura i els valors, entre d'altres.

El curs es portarà a terme, en el Casal de Joves € SIDRAL, els caps de setmana del mes de març, de 9 a 14 h. Quant a l'abril, es faran classes el 5, 6 i 7 en horari de matí i tarda, el 8 al matí i els caps de setmana després de Setmana Santa.

Pel que fa al preu serà de 160 euros, però els membres d'entitats de lleure infantil i juvenil de Mataró hauran de pagar 135 euros. Els que formin part de l'ESPLAC  (Esplais Catalans) o de l'ACJ  (Associació de Casals de Joves) hauran d'aportar 90 euros.

Els interessats en el curs s'hauran de dirigir al Casal de Joves € SIDRAL a la plaça d'Espanya, 1. L'horari és: de 17.15 a 22 h de dilluns a dijous i els divendres de 9 a 14 h i de 17.15 a 22 h. El telèfon és el 93 798 96 49.