Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa un menjador per a gent gran al Casal d'Avis de Cerdanyola

Escoltar

L'Ajuntament posa en marxa un menjador per a gent gran al Casal d'Avis de Cerdanyola

L'Ajuntament ha posat en marxa el primer menjador per a gent gran de la ciutat, on els majors de 60 anys podran gaudir d'un menú diari per tan sols 4 euros.

El servei ha començat avui com a experiència pilot al Casal d'Avis de Cerdanyola (passeig Ramon Berenguer III, 84-86) i té com a objectiu facilitar a la gent gran que pugui gaudir d'àpats nutricionalment equilibrats a un preu assequible. Aquest servei és especialment útil per a aquells que no poden cuinar o que necessiten l'assistència regular de terceres persones per a fer els menjars.

El Departament de Sanitat i Serveis Socials reforça el servei amb el suport d'un micro-bus destinat a facilitar el desplaçament de les persones amb dificultats de mobilitat, principalment les beneficiàries del programa d'atenció als majors de 80 anys. A més, treballadores familiars de l'Ajuntament col·laboraran en les tasques de les persones que necessitin atenció personalitzada, com ara suport per pujar o baixar del bus o control de la medicació.

24 places

El servei de menjador del Casal d'Avis de Cerdanyola disposarà, de moment, de 24 places diàries i estarà obert al públic entre les 13.30 hores i les 15 hores. Això sí, les persones interessades hauran d'avisar un dia abans i apuntar-se a una llista que tindran al bar del Casal.

L'empresa de càtering portarà els menús que se li hagin encarregat en arcons isotèrmics i els entregarà a la persona encarregada del bar, que els distribuirà tan bon punt vagin arribant els usuaris.

La gestió del menjador de Cerdanyola s'inclou en el contracte que té l'Ajuntament amb l'empresa Esport-3 per a la gestió del servei dels casals de gent gran municipals.

També menús de règim

El menú està format per un primer plat, un segon plat i unes postres. Cada dia del mes tindrà un menú diferent i els usuaris podran escollir entre el normal o el de règim. El servei inclou l'aigua i el cafè o tallat.