Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament realitza una campanya informativa als tallers d'electrodomèstics i als de reparació d'automòbils

Escoltar

L'Ajuntament realitza una campanya informativa als tallers d'electrodomèstics i als de reparació d'automòbils

L'Ajuntament, a través del Servei de Benestar Social, Salut i Consum, i la col.laboració de la Diputació de Barcelona han iniciat una campanya d'inspecció informativa als tallers de reparació d'electrodomèstics i als de reparació d'automòbils.

L'objectiu de la campanya és fer un seguiment del grau de compliment de la normativa vigent en els establiments dedicats a aquestes activitats, amb especial atenció a la indicació de preus, etiquetatge i normes de qualitat, aspectes directament relacionats amb la protecció del consumidor que estableix l'Estatut del Consumidor i la normativa de cada sector d'activitat.

La campanya es desenvolupa en dues parts: la primera es va començar el passat mes de maig i comporta la visita a 35 establiments del sector de reparació d'electrodomèstics i dels primers 58 tallers de reparació de cotxes. Aquesta fase té com objectiu informar els propietaris de la normativa actual i comprovar què els hi falta.

La segona fase està prevista que comenci a la tardor d'enguany, quan hagin finalitzat totes les visites. Aquesta fase és per comprovar que les deficiències detectades en la primera visita s'han solucionat.