Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova el paviment de 6 vials de la ciutat

Escoltar

L'Ajuntament renova el paviment de 6 vials de la ciutat

El Servei de Manteniment comença la setmana vinent la reposició dels paviments a 6 vials de la ciutat: Camí de la Geganta, carrer de Mare de Déu de l'Esperança, carrer de València, carrer de Mata, carrer de Sant Cugat i el carrer de Ciutat Freta.

Les obres, que s'emmarquen en el projecte de renovació de paviments de via pública per al 2004, comportaran la renovació del paviment de la calçada, la reparació dels trams de vorera malmesos, la senyalització horitzontal, la supressió de barreres arquitectòniques mitjançant l'adaptació de les voreres en els passos de vianants i la formació de guals de vehicles.

L'empresa que portarà a terme les obres és AMSA. Els treballs tenen un pressupost de 396.283,32 € i tindran una durada aproximada de tres mesos.

Característiques de les obres

Al carrer de València, el tram comprès entre el carrer de Vitòria i la plaça del Cardenal Josep de Calassanç Vives i Tutó, i al carrer de Mata se substituiran les llambordes per asfalt i s'adaptaran els passos de vianants que no estiguin dins la normativa. Està previst que les obres del carrer de València comencin el proper dilluns 19.

Al carrer de Ciutat Freta, que es començarà a treballar a partir del dia 26 d'aquest mes, l'aglomerat asfàltic està molt deteriorat i se substituirà per un de nou, també es farà el mateix procediment al carrer de Mare de Déu de l'Esperança.

Pel que fa al Camí de la Geganta, el nou asfalt que s'aplicarà serà asfalt sonoreductor seguint les directrius que marca l'Agenda 21.

Quant a la reparació de voreres, s'extraurà el paviment existent i es col.locarà rajol hidràulic de morter de ciment. En altres casos s'extraurà la vorada existent i es col.locarà de formigó. També es renovaran els guals de vehicles amb vorada remuntable de formigó i els guals de vianants i es pintarà la senyalització horitzontal.

Es crearan pous de registre i embornals i es canviaran les tapes de registre tant de la xarxa de clavegueram com d'altres serveis.