Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reurbanitza tres vials de Ciutat Jardí

Escoltar

L'Ajuntament reurbanitza tres vials de Ciutat Jardí

El proper dilluns, 25 d'octubre, l'Ajuntament inicia les obres de reurbanització del carrer de Sant Antoni M. Claret, el passatge de Sant Antoni M. Claret i la carretera de Mata, situats a la zona de Ciutat Jardí.

La reurbanització consistirà en pavimentar a un sol nivell els vials i s'estableix que es donarà prioritat de pas als vianants amb el trànsit de vehicles restringit als veïns.

Les obres, que les durà a terme l'empresa Deumal SL amb un pressupost de 147.413,12 €, tindran una durada aproximada de 4 mesos.

Els treballs començaran pel carrer de Sant Antoni M. Claret que es pavimentarà amb una banda central d'aglomerat asfàltic i dues canals laterals de pedra artificial per recollir les aigües.

Posteriorment, les obres es desenvoluparan a la carretera de Mata on el paviment serà mixt, amb una banda central d'aglomerat asfàltic i dues de laterals de pedra artificial. La recollida d'aigües pluvials es realitzarà a través d'una canal única a la banda de Barcelona que portarà les aigües als embornals.

Al passatge de Sant Antoni M. Claret es demolirà el paviment actual i se substituirà per un altre de lloses de pedra artificial. La recollida d'aigües es farà per una canal central.