Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa municipal d'urbanisme adjudica el local més gran de Can Xammar a les cooperatives Abacus-Robafaves

Escoltar

L'empresa municipal d'urbanisme adjudica el local més gran de Can Xammar a les cooperatives Abacus-Robafaves

El consell d'administració de l'empresa municipal d'urbanisme PUMSA ha acordat l'adjudicació a Abacus-Robafaves de la transmissió del local comercial més gran previst en l'àmbit de Can Xammar.

L'objectiu d'aquestes dues coorperatives és la distribució i subministrament de béns i serveis relacionats amb el món de l'educació, la cultura i el lleure i han manifestat que volen obrir un punt de venda que gestionaran de manera conjunta. Ambdues societats tenen la intenció de col·laborar en el desenvolupament de la seva activitat mitjançant actuacions conjuntes, articulant-ho a través la fórmula jurídica d'un conveni intercooperatiu.

El local disposarà d'uns 1.000 m2 i estarà situat a la primera planta del nou edifici residencial de tres plantes que PUMSA construeix en el Camí Ral, 254-266. La seva ubicació permet tant l'accés des del Camí Ral com des de la nova plaça pública que es construeix a sobre del nou aparcament subterrani de Can Xammar.

Concretament, l'edifici tindrà 10 habitatges i 1.935 m2 destinats a locals comercials, la meitat dels quals seran gestionats per Abacus-Robafaves. Està previst que l'aixecament de l'edifici s'acabi durant la tardor del 2005.

El concurs per a la transmissió dels locals resultants d'aquesta edificació es va convocar el 7 d'abril i el termini de presentació d'ofertes va finalitzar l'11 de juny, havent-se rebut una única oferta.