Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fires Joves 2004 canvien de data i d'ubicació

Escoltar

Les Fires Joves 2004 canvien de data i d'ubicació

La regidora de Joventut, Alícia Romero, ha informat avui en la comissió municipal informativa de Serveis Personals sobre el canvi de data i d'ubicació de les Fires Joves 2004.

Aquesta mostra d'entitats juvenils de Mataró tindrà lloc enguany al Parc Central i no pas al passeig Marítim i se celebraran el 17, 18 i 19 de setembre, dos mesos després de l'habitual. Els canvis han estat demanats per les mateixes entitats.

Les entitats s'estan reunint des del mes de gener, cada dimarts a les 21 hores al Sidral (plaça Espanya 1) per organitzar les jornades. El programa està previst presentar-se a començament de setembre.

L'objectiu de les Fires joves és donar a conèixer totes les entitats juvenils dels diferents àmbits per tal que:

-Les entitats tinguin l'oportunitat de mostrar la tasca que fan durant tot l'any.

-Els joves no associats es puguin interessar per alguna d'elles coneixent-la de primera mà.

-Organitzar tot tipus d'activitats lúdiques, formatives i informatives de cara a dinamitzar les jornades (concerts, jocs, tallers, projeccions, exposicions€).

Les entitats organitzadores són 8: Associació d'Estudiants Campeny, Im Per Manent, F.A.E.M (Fed. Associacions estudiants de Mataró),Club d'Escacs Mataró, Secció Estudiants CNT, Maulets, JERC, i Unió Excursionista de Catalunya; i com a entitats col·laboradores hi ha la JSC, l'Associació Infantil i Juvenil Xerinol.la i la Companyia de teatre "Fills d'Isis".