Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició "Salvador Dalí, lletres i ninots"arriba demà a Mataró

Escoltar

L'exposició "Salvador Dalí, lletres i ninots"arriba demà a Mataró

En el marc de les celebracions de l'any Dalí, el president del Patronat Municipal de Cultural, Jaume Graupera, i el vicepresident del Museu Abelló i la Fundació Municipal d'Art de Mollet del Vallès, Oriol Fort, inauguraran demà la mostra itinerant "Salvador Dalí, lletres i ninots", que ha estat produïda pel Museu Abelló de Mollet del Vallès. L'acte es farà a les 19.30 h al Museu de Mataró.

Aquesta exposició, que romandrà oberta al Museu de Mataró fins al 24 d'octubre, és una aproximació a l'univers dalinià a través de manuscrits, dibuixos, cartes i llibres de l'artista empordanès, així com dibuixos que va dedicar al pintor Abelló de Mollet.

Com a activitats complementàries a la mostra, s'organitzarà la projecció d'un audiovisual, un taller didàctic i visites guiades. A més, el 29 de setembre, a Can Palauet, el professor del Departament d'Art de la Universitat de Barcelona i comissari de l'exposició, Joan M. Minguet, oferirà la conferència "El primer Dalí surrealista". Serà a les 19.30 h.