Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM organitza una sessió tècnica sobre la relació de les empreses amb els mitjans de comunicació

Escoltar

L'IMPEM organitza una sessió tècnica sobre la relació de les empreses amb els mitjans de comunicació

Dimarts 28 de setembre, l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) farà una nova sessió tècnica que versarà sobre "Incrementar la notorietat de la meva empresa a partir d'una adequada relació amb els mitjans de comunicació".

Aquestes sessions tècniques són uns espais d'informació i reflexió sobre temes d'actualitat mitjançant la participació i l'intercanvi d'experiències, amb l'objectiu de donar suport a les microempreses i pimes de la ciutat i millorar la seva competitivitat.

"Incrementar la notorietat de la meva empresa a partir d'una adequada relació amb els mitjans de comunicació" pretén acostar a l'àmbit empresarial la importància de mantenir contactes amb els mitjans de comunicació. La sessió s'estructurarà a partir de tres punts bàsics: aprendre a diferenciar informació i publicitat, per què i sobre què han d'informar les empreses als mitjans de comunicació, i com elaborar una nota de premsa.

El ponent i moderador d'aquesta sessió tècnica serà Humberto Salerno, redactor en cap d'economia de la revista Actual, cap d'informatius de Ràdio Intereconomia i director i presentador del programa "Capital Catalunya", d'aquesta emissora.

La sessió tindrà lloc a les 19.30 h a la Sala de Juntes de l'IMPEM (carrer d'Herrera, 70).