L'Institut Municipal de Promoció Econòmica crea l'Aparador d'ofertes de treball en línia

La Borsa de Treball del Servei d'Ocupació de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) ja és disponible a Internet. A partir d'ara qualsevol persona pot consultar l'Aparador de les ofertes de feina que gestiona l'IMPEM al web municipal. Per rebre la informació completa de la oferta o sol·licitar el lloc de treball cal estar inscrit al Servei d'Ocupació.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar un servei de qualitat, personalitzat i amb la major brevetat possible, tant a la persona que busca feina com a l'empresa que busca un treballador. Amb l'Aparador d'Ofertes en Línia, qualsevol persona pot consultar les ofertes de treball des de qualsevol ordinador, i les empreses poden fer arribar les seves ofertes a l'IMPEM sense trucar per telèfon ni desplaçar-se, durant les 24 hores.

El Servei d'Ocupació fa de pont entre les empreses i els interessats en aconseguir una feina, i s'encarrega de fer una pre-selecció dels candidats en funció del perfil que necessita l'empresa. La gestió de la oferta de treball per part de l'IMPEM és gratuïta per a les empreses.

Actualment hi ha unes 3.000 persones que busquen feina inscrites a la Borsa de Treball, i aquest mes de setembre l'IMPEM ha rebut 102 ofertes de treball. Durant el primer semestre d'aquest any, l'IMPEM ha gestionat 381 ofertes de treball que finalment han suposat contractes per a 215 persones. Un total de 1.600 empreses de Mataró i rodalies han fet ús de la Borsa de Treball en alguna ocasió.