Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Martí i Pol, Baldiri Reixac i Lluís Terricabras donen nom a 3 places de Mataró

Escoltar

Martí i Pol, Baldiri Reixac i Lluís Terricabras donen nom a 3 places de Mataró

El Ple va aprovar ahir incloure 4 places de la ciutat al nomenclàtor oficial. Els noms escollits per la Comissió Municipal del Nomenclàtor per a les places són els de tres artistes, el poeta Miquel Martí i Pol, l'escriptor Baldiri Reixac i el polifacètic mataroní Lluís Terricabres "Terri", i el de Can Gassol.

La plaça de Can Gassol és la que va sorgir en els terrenys de l'antiga fàbrica de Can Gassol, situada a l'illa formada pels carrers d'Enric Prat de la Riba i de Floridablanca i la ronda d'Alfons X el Savi.

El nom de Miquel Martí i Pol és per a la plaça situada entre el carrer de Llauder, la ronda de Francesc Macià, el Camí Ral i el carrer de Francisco Pizarro.

La plaça de Baldiri Reixac  és la zona verda que hi ha entre el carrer d'Alarona, la ronda de Francesc Macià i el carrer de Miquel Biada, a l'entorn de l'escola bressol "El Tabalet".

La plaça de Lluís Terricabres "Terri" és la situada entre el CAP del barri de Rocafonda, el parvulari del col·legi públic Germanes Bertomeu i la Riera de Sant Simó. Finalment la Comissió Municipal del Nomenclàtor ha optat per posar el nom de l'artista mataroní en aquesta plaça, després que s'havien barallat altres opcions.