Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acollirà dos campionats per a persones amb minusvalies

Escoltar

Mataró acollirà dos campionats per a persones amb minusvalies

La presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Alícia Romero, juntament amb la gerent de la Fundació Prevent, Montse Moré, el president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Carles Muñoz, la directora tècnica de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Àngels Solà, i el representant de la Federació Catalana d'Esports Disminuïts Psíquics, Toni Ganyet, han presentat avui els Campionats d'Espanya de Futbol 7 de paralítics cerebrals i el Campionat de Catalunya de Natació Adaptada que se celebraran per primer cop a Mataró del 25 al 27 de juny i el 7 de juliol respectivament.

Campionat d'Espanya de Futbol 7 de paralítics cerebrals

El Campionat de Futbol 7 tindrà lloc del 25 al 27 de juny al Camp municipal de futbol del Camí del Mig, de 10 a 22 h. La final es farà el diumenge a les 11.30 h i a les 13 h es farà el lliurament de premis i la cerimònia de clausura.

Està previst que hi participin un total de 123 persones, entre els quals hi ha 72 esportistes, a més de tècnics i auxiliars, àrbitres o voluntaris.

Aquest campionat està organitzat per la Federación Española de Deportes Paralíticos Cerebrales i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i compta amb la col.laboració de la Fundación Prevent, Sapin-Tir i el Patronat Municipal d'Esports de Mataró.

Campionat de Catalunya de Natació Adaptada

La piscina del Centre Natació Mataró serà l'escenari el proper dissabte 3 de juliol del Campionat de Catalunya de Natació Adaptada. Les 36 proves es faran de 8.30 a 20 h.

En total hi participaran unes 96 persones, d'aquestes 37 seran esportistes.

El campionat està organitzat per la Federació Catalana de Minusvàlids Físics i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i compta amb la col.laboració de la Fundación Prevent, Sapin-Tir i el Patronat Municipal d'Esports de Mataró.