Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la visita del Cinebus 3D fins diumenge

Escoltar

Mataró acull la visita del Cinebus 3D fins diumenge

El Cinebus 3D estarà instal·lat entre avui dijous i i el proper diumenge a la plaça de Santa Anna de Mataró, on oferirà l'exposició "Barcelona Turisme Total", i estarà obert al públic entre les 11 h i les 15 h pel matí, i entre les 16 h i les 20 h per la tarda.

La visita d'aquest tràiler de 16 metres de llargada per 5 d'amplada és fruit de la coordinació entre el Servei de Promoció de la Ciutat de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, que és la propietària del tràiler i la responsable de l'exposició.


L'objectiu de "Barcelona Turisme Total" és donar a conèixer diferents ofertes turístiques que es poden realitzar a Barcelona i a la seva província, i que abarquen camps com l'agroturisme, el termalisme, el turisme industrial, el turisme blau, les rutes culturals, els càmpings i d'altres.

L'exposició, que és gratuïta, està dividida en dues parts diferenciades. D'una banda hi ha una projecció en 3D de 7 minuts, i d'altra banda hi ha una mostra de 24 panells d'imatge turística que presenten els continguts generals de l'oferta turística.