Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus incorpora un nou vehicle a la seva flota més còmode i menys contaminant

Escoltar

Mataró Bus incorpora un nou vehicle a la seva flota més còmode i menys contaminant

L'empresa municipal de transport públic Mataró Bus ha incorporat a la seva flota un nou autobús. Aquesta nova unitat disposa de millores per als usuaris i el conductor i és menys contaminant.

La flota del Mataró Bus compta amb 22 unitats, 19 en servei diari i 3 de reserva. Aquesta incorporació permetrà que se'n retiri un de vell.

La unitat, que ha costat 208.818 euros, té 24 seients de disseny més confortable i disposa d'un circuit tancat de càmeres que permet controlar la porta posterior de sortida i com a novetat també la part exterior de darrera del vehicle per vigilar la maniobrabilitat.

Aquest vehicle també té totes les adaptacions reglamentàries per a passatgers de mobilitat reduïda: espais per instal.lar-hi cadires de rodes i cotxets d'infants, cinturons de seguretat en aquestes zones i terra antilliscant. La rampa per facilitar l'accés a aquest tipus de passatgers és la més moderna que existeix i permet que s'adapti millor a l'alçada de les voreres.

Quant al conductor, també té un seient més confortable i pneumàtic que li facilitarà la conducció de l'autobús.

Tot i que tota la flota del Mataró Bus utilitza el biodièsel com a carburant aquest nou model encara és més restrictiu amb l'emissió de gasos nocius per a l'atmosfera, seguint la nova normativa europea sobre medi ambient.