Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró es mobilitza per ajudar als afectats pel terratrèmol d'Al-Hoceima

Escoltar

Mataró es mobilitza per ajudar als afectats pel terratrèmol d'Al-Hoceima

El Col·lectiu d'Immigrants Rifenys a Mataró, la Federació d'Associacions de Veïns, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i el Servei de Cooperació Internacional de l'Ajuntament han posat en marxa una campanya d'emergència per ajudar a la població civil afectada pel terratrèmol que ha afectat en Nord del Marroc.

Representants d'aquestes entitats i institucions van reunir-se ahir per analitzar la situació i coordinar una resposta idònia d'ajut humanitari a la zona afectada, de la qual prové bona part de la comunitat marroquina que actualment resideix a Mataró i on s'està desenvolupant el projecte Tamassint de desenvolupament rural.

Els acords de la reunió han estat detallats en un comunicat conjunt, on s'expressa la solidaritat amb els afectats del terratrèmol d'Al-Hoceima.

Fruit de la reunió es fa una crida als ciutadana perquè participin en la campanya d'emergència "Solidaritat amb els afectats pel terratrèmol d'Al-Hoceima" fent aportacions econòmiques al compte corrent de Caixa Laietana c/c 2042 0021 63 3300017779.

A més, els reunits acorden també enviar dos delegats a la zona: Abdelhak El Haddouti, en representació del col·lectiu d'immigrants, i Miquel Àngel Prieto, del Fons Català de Cooperació. La intenció és que aquesta delegació faci una avaluació de la situació i realitzin tasques de coordinació sobre el terreny.

Dissabte que ve, 28 de febrer, ha estat convocada una reunió informativa oberta a tots els ciutadans que vulguin participar en les iniciatives solidàries que es determinin. La reunió tindrà lloc a les 18 hores al Foment Mataroní (carrer Nou, 11).