Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa al IX Congrés "Mundo Internet 2004"

Escoltar

Mataró participa al IX Congrés "Mundo Internet 2004"

Mataró participarà demà juntament amb Madrid i Saragossa a una taula rodona sobre ajuntaments organitzada en el marc de la IX edició del congrés d'usuaris d'Internet, telecomunicacions y mobilitat , que té lloc al Palau de Congressos de Madrid entre l'11 i el 13 de febrer.

Jordi Marín Puigpelat, Comissionat per a la Societat de la Informació i el Coneixement de l'Ajuntament de Mataró presentarà els projectes de Mataró Ciutat Digital que lidera, dirigeix i coordina TecnoCampusMataró, sota el títol "Mataró, e-ciutat-TCM".

L'Estat de Texas (USA), la Generalitat de Catalunya i les Comunitats de Madrid i Andalusia són altres de les administracions que també tindran veu en el Congrés.

"Mundo Internet 2004" acull a més de 10.000 visitants i 300 periodistes. Prop d'un miler de directius i professionals de les principals empreses espanyoles assistiran a les conferències.

EL congrés "Mundo Internet" és des de 1996 la convocatòria anual de referència del sector de les Noves Tecnologies. L'esdeveniment està organitzat per l'Associació d'Usuaris d'Internet i compta amb el patrocini de 3Com, el Ministeri de Ciència i Tecnologia, Microsoft i Telefónica.

El congrés compta amb la presència de 120 dels ponents més rellevants del sector empresarial, investigador i regulador, per explicar els darrers avanços en matèria de noves tecnologies i Societat de la Informació.

Les conferències marquen les preocupacions de les empreses en el 2004 i els avanços tecnològics que els proveïdors del sector consideren que seran els més importants per aquest any: Banda Ampla, Seguretat, Aplicacions en mobilitat, Xarxes sense fils, Administració electrònica, Correu electrònic i Drets d'Autor i Regulació.