Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 500 alumnes visitaran el Bus de les professions d'enguany a Mataró

Escoltar

Més de 500 alumnes visitaran el Bus de les professions d'enguany a Mataró

El Bus de les Professions estarà estacionat a la passarel·la firal del Parc Central de Mataró des del dijous dia 9 fins al dimecres dia 15 de desembre. Aquest any està previst que 512 alumnes visitin aquest vehicle promogut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb el suport de l'Institut Municipal d'Educació.

Aquesta iniciativa té l'objectiu d'informar i orientar als estudiants de 3r i 4rt d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), així com pares i professors, sobre les diferents opcions professionals que actualment es poden estudiar a Catalunya.

L'interior d'aquesta unitat mòbil acull una petita exposició sobre les diferents opcions de formació tècnico-professional i les noves tecnologies que ofereix l'actual sistema educatiu.

Les escoles que participen en aquesta edició del Bus de les Professions són els IES Damià Campeny i Miquel Biada, el Centre d'Estudis Freta i els col·legis Sagrat Cor de Jesús, Sol Ixent, El Turó, Cor de Maria, Divina Providència i Mare de Déu de Lourdes.

L'horari de la visita per als grups d'alumnes és de 9'30h. a 16'30h, i entre les 17'30 h i les 20 hores el Bus estarà obert per al públic en general. Les visites seran de 30 minuts.

Complementàriament a la visita es realitza una xerrada orientativa sobre les possibilitats que tenen els joves un cop acaben l'ensenyament obligatori, tant si volen continuar els estudis com si volen treballar. En el transcurs d'aquesta xerrada, el professorat del Bus donarà resposta a totes les qüestions que plantegin els alumnes.