Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pilar González Agàpito assumeix les competències d'Interior i Hisenda

Escoltar

Pilar González Agàpito assumeix les competències d'Interior i Hisenda

L'alcalde, Manuel Mas, va signar ahir els decrets que reorganitzen el cartipàs municipal arran de la renúncia voluntària de la regidora Consol Prados, que el passat 15 de gener va acomiadar-se en el Ple.

Consol Prados havia estat cinquena tinent d'alcalde, membre de la comissió de govern, consellera delegada d'Interior i Hisenda, presidenta de l'Àrea de Serveis Centrals i presidenta de la Mesa de Contractació de l'Ajuntament. Des del 14 d'octubre del 2003 i, a causa de la seva segona maternitat, les competències de Prados en matèria d'Interior i Hisenda havien estat atorgades provisionalment per l'alcalde al regidor Ramon Bassas.

Els nous acords de l'alcalde impliquen els següents canvis:

Delegació de competències

Pilar González Agàpito assumeix des d'ahir les competències d'Interior i Hisenda i la presidència de la Mesa de Contractació de l'Ajuntament. Aquestes competències se sumen a les que ja tenia delegades des de començament de mandat com a primera tinent d'alcalde, membre de la comissió de govern i consellera delegada de Relacions Econòmiques i Institucionals.

Reordenació de 3 tinents d'alcalde

-Ramon Bassas és nomenat ahir cinquè tinent d'alcalde. Des del començament de mandat és conseller delegat de Seguretat i Prevenció, president de l'Àrea de Via Pública i membre de la comissió de govern.

-Arcadi Vilert és nomenat sisè tinent d'alcalde. Des del començament de mandat és, a més, conseller delegat d'Urbanisme, i membre de la comissió de govern.

-Fermín Manchado és nomenat setè tinent d'alcalde. Des del començament de mandat és, a més, conseller delegat de Mobilitat.

Substitució a la comissió de govern

Fermín Manchado substitueix des d'ahir Consol Prados a la comissió de govern.