Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Entra a l'estiu Mataró 2004" ofereix colònies, casals i cursets de natació

Escoltar

"Entra a l'estiu Mataró 2004" ofereix colònies, casals i cursets de natació

L'Ajuntament de Mataró ha començat a distribuir el programa "Entra a l'estiu Mataró 2004" . Aquest programa ofereix casals d'estiu, colònies i cursets infantils de natació. La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament, les AMPA (Associacions de Mares i Pares d'Alumnes) i diferents entitats de la ciutat.

Els 9.000 fulletons del programa s'han repartit a les escoles, centres cívics i les oficines d'atenció ciutadana de la ciutat.

Casals d'estiu

Ahir dimarts es van iniciar les inscripcions als casals d'estiu. En total hi haurà 2.487 places de casals d'estiu subvencionades per l'Ajuntament que es repartiran en 17 centres d'ensenyament diferents de la ciutat. Aquesta oferta va dirigida als nens i nenes de P3 fins a 10, 12, 13, 14, 15 o 16 anys dependent de l'escola. Les inscripcions finalitzaran el proper divendres 4 de juny.

Colònies

Pel que fa a les colònies, hi ha dues possibilitats: a Bellver de Cerdanya o a Sant Iscle de Vallalta (a Can Roig del Castell) per a nens i nenes de 4 a 15 anys.

A més, l'Esplai Rabadà organitza casals d'estiu i colònies dirigits a persones amb disminució al Delta de l'Ebre, Figueres i Astúries.

Cursets de natació

Pel que fa als cursets de natació la inscripció es podrà fer a partir del 10 de juny mitjançant el telèfon d'informació ciutadana, el 010, les oficines d'atenció ciutadana, els centres cívics, la piscina municipal o a través de la pàgina web de l'Ajuntament. Els participants podran triar entre dos nivells: el d'iniciació i el de perfeccionament.