Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou carnet permetrà els joves de 16 anys accedir gratuïtament als actes culturals organitzats pel PMC

Escoltar

Un nou carnet permetrà els joves de 16 anys accedir gratuïtament als actes culturals organitzats pel PMC

Els joves que facin 16 anys el 2005 i que estiguin empadronats a Mataró tindran la possibilitat d'anar gratuïtament a tots els espectacles organitzats pel Patronat Municipal de Cultura (PMC). Ho podran fer mitjançant el nou carnet.16, una iniciativa del mateix PMC per facilitar l'accés a la cultura als joves.

El carnet.16 donarà dret a un any d'entrada gratuïta a totes les activitats organitzades únicament pel PMC, com ara cinema, teatre, dansa o rutes culturals, i tindrà validesa des del dia de l'aniversari fins el dia abans de complir 17 anys.

La campanya té com a objectiu apropar l'activitat cultural que es fa a Mataró als joves d'una franja d'edat molt concreta i que acostumen a tenir pocs recursos econòmics.

El PMC enviarà una carta personalitzada a cadascun dels 1.162 joves que han de complir 16 anys durant el 2005. Les cartes aniran acompanyades d'un flier informatiu.

Aquests fliers, dels quals se n'han editat 3.000, també es podran trobar a les oficines d'informació de l'Ajuntament, als Instituts d'Ensenyament Secundari, als Espais Joves, al Centre de Dinamització Juvenil Can Soleret, a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra, a l'Aula de Teatre, a l'Arcàdia Cafè Cultural, al Clap, al Teatre Monumental, al Punt d'Informació Juvenil Sidral i al mateix PMC.

El carnet.16 s'haurà d'anar a recollir a les oficines del PMC en el seu horari d'atenció al públic, i serà entregat al moment.

Les entrades per a cada espectacle s'hauran de retirar prèviament al PMC. Caldrà presentar el carnet.16 tant en el moment de recollir l'entrada com en entrar a l'espectacle. El PMC reservarà fins un 5% de l'aforament als usuaris del carnet.16.