Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BioForUs guanya el premi a la millor iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient de la Diputació de Barcelona

Escoltar

BioForUs guanya el premi a la millor iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient de la Diputació de Barcelona

La sisena edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona ha finalitzat amb vuit guardons per a empreses presentades per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). Així, BioForUs ha obtingut el premi a la millor iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient i 7 empreses han obtingut diplomes. El guardó per a BioForUs està dotat en 9.000 €.

Els premis, que es van lliurar el passat dijous 16 de juny a Sabadell, van comptar amb la participació de 93 empreses de tota la província de les quals van quedar 24 projectes finalistes, 8 de Mataró.

L'IMPEM va presentar a aquesta edició 7 empreses que formen part de la Incubadora d'empreses de base tecnològica: Actech, Innova IT, Nexo VR, Samcla-esic, Starwords Services (BioForUs), Solbed Bio-Inspired Solutions i Tecnogis. Un portal del sector de l'alimentació ecològica

L'empresa BioForUs és un portal de referència del sector de l'alimentació ecològica que es basa en tres elements clau: l'ecologia (persegueix el desenvolupament i la difusió del sector agroalimentari ecològic); la tecnologia (el projecte es basa en una solució tecnològica B2B) i l'empresa (amb la intenció de donar servei a tots els agents econòmics que intervenen a la cadena de valor de l'aliment ecològic).

El projecte, el promotor del qual és José Luís Martínez, oferirà els següents serveis: Llotja virtual ecològica a temps real (EcoLonja); Mercat virtual ecològic (BioMercats); Observatori de preus i mercats; Centre de recursos; Centre de documentació i Centre de control (dividit en Àrea corporativa, Àrea de producció i de costos, Àrea de compres i de vendes i Àrea d'obligacions legals).

El portal s'adreça a productors, transformadors, distribuïdors i minoristes a nivell mundial, donat que els serveis s'ofereixen en anglès, francès, alemany, italià, espanyol i català.

L'empresa comptarà amb el suport d'un equip extern d'especialistes en diferents àrees del món de les tecnologies de la informació i del sector de l'agricultura ecològica.