Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'ampliació del casal de la gent gran de Cerdanyola

Escoltar

Comencen les obres d'ampliació del casal de la gent gran de Cerdanyola

Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació del casal de la gent gran de Cerdanyola, situat al Centre Cívic de Cerdanyola, conegut com a Can Morros.

L'ampliació consisteix en fer una construcció de 83 m2 que ocuparà part del pati que el casal té cap a la plaça. Aquesta construcció tindrà la façana principal a la plaça i les dues façanes laterals seran vidriades. El nou volum s'annexionarà al casal a través de l'ampliació del lluernari existent, de manera que s'aconseguirà una millor il·luminació natural del recinte. En aquesta zona de connexió és on se situarà el nou magatzem. S'ampliarà la calefacció per donar el màxim confort a aquest nou espai.

Les obres suposaran també una millora de les condicions d'accessibilitat i dels lavabos per als usuaris. En primer lloc, es canviarà el paviment exterior d'accés al casal i se substituirà el graó existent per una rampa.

Pel que fa als lavabos, els que existeixen actualment es destinaran només a lavabos per a dones i on ara està situat el magatzem s'hi construiran els lavabos per als homes.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa Bassa Mar SA amb un pressupost de 188.624,82 euros i tenen una durada prevista de 5 mesos.

Actuació al casal de joves

El projecte inclou una petita actuació a un altre dels edificis que hi ha a Can Morros: el casal de joves. La porta existent es canviarà per dos tancaments: un d'interior amb fusteria d'alumini i vidre i, un d'exterior, amb xapa metàl·lica.