Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bus del Comerç de la Generalitat de Catalunya visita Mataró

Escoltar

El Bus del Comerç de la Generalitat de Catalunya visita Mataró

El Bus del Comerç, una iniciativa que ha posat en marxa el departament de Comerç, Turisme i Consum coincidint amb l'inici de la temporada comercial de Nadal, està situat avui a Mataró. L'objectiu d'aquesta iniciativa, inserida dins de la campanya "Comerç al teu ritme", és donar a conèixer entre els ciutadans la importància del comerç de proximitat i fomentar el consum responsable. L'arribada del bus a Mataró ha comptat amb el suport de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM).

Aquest matí, el Bus del Comerç ha fet un recorregut pels principals carrers de Cerdanyola Comercial, el Pla d'en Boet, la Gran Botiga, l'eix dels Bulevards de Mataró, i els principals carrers de Comerç Rocafonda. Aquesta tarda, el Bus quedarà instal·lat a la plaça de Santa Anna.

L'autobús, de 12 m de llarg, està folrat amb la imatge de la campanya. En el seu interior acull una exposició on s'expliquen els avantatges del comerç urbà, i compta amb tríptics explicatius i material promocional de la campanya, com ara imants i adhesius. També es lliuren fulletons de l'Agència Catalana de Consum amb informació sobre la Llei de Garanties i del sistema arbitral de consum.

Coincidint amb la presència a Mataró d'aquest autobús i del director general de Comerç de la Generalitat, Raimon Serret, l'alcalde, Joan Antoni Baron, té previst dur a terme l'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal avui a les 19.15 h a la plaça de Santa Anna.

A l'acte està previst que hi assisteixi també la presidenta de l'IMPEM, Alícia Romero, així com el president de la Unió de Botiguers de Mataró, Salvador Floriach, i Josep Filbà, en representació de Comerç Mataró Centre.