Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bus Platja comença a funcionar per Sant Joan

Escoltar

El Bus Platja comença a funcionar per Sant Joan

A partir de demà, divendres 24 de juny, Mataró Bus torna a posar en marxa el Bus Platja. El servei, que té com a objectiu facilitar als ciutadans de Mataró l'accés a la platja i la tornada a casa, funcionarà els dissabtes, diumenges i festius fins el 28 d'agost.

El Bus Platja tindrà 8 parades repartides a la façana marítima de la ciutat. Com l'any passat, hi haurà dues línies, L6 i L7, que funcionaran els dissabtes, diumenges i festius en horari de matí i tarda, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.

Un total de 42 parades

El Bus Platja tindrà un total de 42 parades, entre la línia L6 i la L7, distribuïdes de la següent manera:

  • L6: té 18 parades en total, de les quals 4 són parades úniques per a Bus Platja i la resta (14) són parades habituals de les línies de Mataró Bus. De les 14 parades habituals de les línies, 10 permeten fer correspondència des del Bus Platja a les línies habituals de Mataró Bus i viceversa.
  • L7: té 24 parades, de les quals 8 són parades úniques per a Bus Platja i 16 són parades habituals de la resta de línies de Mataró Bus. Les 16 parades habituals de les línies permeten fer correspondència des del Bus Platja a altres línies Mataró Bus i viceversa.

8 parades al Passeig Marítim

Hi haurà 8 parades diferents al Passeig Marítim. Pel que fa a la L6, aquestes parades seran: Platja del Varador (2 parades), Centre Natació i Platja del Callao. Per la seva banda, la L7 tindrà les següents parades a la platja: Platja del Callao, Centre Natació, Platja del Varador (2 parades), Port (2 parades) i Platgeta de Ponent (2 parades).

A les parades de Platja del Callao, Centre Natació i Platja del Varador es podrà fer correspondència entre les línies 6 i 7 de Bus Platja.

Per donar a conèixer els recorreguts i horaris del Bus Platja, Mataró Bus ha posat en marxa una campanya de difusió amb l'eslògan "Aquest estiu, tens dues línies€ a pet d'ones".

Ja s'han començat a distribuir els fulletons d'horaris i recorreguts als punts de venda, a les oficines municipals d'atenció ciutadana, casals d'estiu, associacions de veïns, etc. Els recorreguts i horaris també es podran consultar a les parades.